Foredrag

Diversitetsevent på Tech BBQ: Når feminine værdier gror i en maskulin kick-ass-iværksætterkultur

Når feminine værdier gror i en maskulin kick-ass-iværksætterkultur
- Kom med til diversitetsevent på Tech BBQ den 14. september

Hvordan svarer kvindelige iværksætter bedst på spørgsmål fra mandlige investorer? Ja, kvinder får andre spørgsmål end mænd - og svaret på de spørgsmål er afgørende. Både for de kvindelige iværksættere, men også for graden af diversitet og dermed innovation i Danmark. Kun 1,5 pct. af investeringer i Danmark går til startups med kvindelige stiftere og kun hver fjerde virksomhed er stiftet af en kvinde.

 

Når Fonden for Entreprenørskabs netværk for diversitet går på scenen ved dette års Tech BBQ, er det for at hylde de uddannelsesinitiativer der er med til at styrke diversiteten i det ellers maskulint funderede iværksættermiljø. Samtidig ønsker netværket at inspirere med viden om og metoder til, hvordan man kan styrke kvindelige studerende i deres drømme om iværksætteri og innovation.

 

Netværket består af videregående uddannelsesinstitutioner som arbejder målrettet med diversitet og entreprenørskaben. Til diversitetseventet kan du blandt andet få viden om hvordan man skaber et feminint netværk der styrker gå-på-modet, hvordan maskuline og feminine værdier anvendes bedst som iværksætter og hvilke svar kvinder kan give på forudindtagede spørgsmål fra investorer.

 

Program fra kl. 10.30-12.00 på Tech BBQ

 • Velkommen - diversitet, uddannelse og entreprenørskab
 • Feminine netværk
  Next Woman Netværk, Professionshøjskolen UCN
  Female Upcomers, VIA University College
  Dialog mellem UCN, VIA og publikum (Moderator: Jasmina Pless, Chef for iværksætterpolitik, Dansk Erhverv)
 • Feminine svar på maskuline spørgsmål
  UnBiased, Danmarks Teknologiske Universitet (DTU)
  Nye perspektiver på iværksætteri, Syddansk Universitet (SDU)
  Dialog mellem DTU, SDU og publikum (Moderator: Sine Linderstrøm, Fagleder for start-up og iværksætteri, Dansk Industri)
 • Diversitetsprisen 2022 – en videregående uddannelse der har gjort en særlig indsats for diversitet. Jury for udnævnelse af den endelige vinder: Le Gammeltoft (serieiværksætter), Anja C. Jensen (formand for HK) og Rolf Kjærgaard (direktør i Vækstfonden).
 • Tak for nu - mød os på vores stand og få et gratis inspirationskatalog

 

Vil du med? Fonden for Entreprenørskab har et begrænset antal gratis billetter.

 

Tilmeld dig til listen til at få en forhåndsreservation (først-til-mølle-princippet). Vi kan dog ikke garantere, at der er billetter til alle, som tilmelder sig her. Du vil få besked hurtigst muligt.

 

Har din uddannelsesinstitution gjort noget særligt i forhold til diversitet, så kan du indstille den til diversitetsprisen før 22. august her: https://sup.ffe-ye.dk/priser/priser/fonden-for-entreprenoerskabs-diversitetspris

 

Læs mere om TechBBQ her: https://techbbq.dk/