Webinar

Webinar: "Det hul af lys" for dansklærere i gymnasiet

Forlaget Silkefyret udgav i samarbejde med Aarhus Litteraturcenter 2020 Bogen DET HUL AF LYS, hvor hvert af de 17 verdensmål er blevet fortolket af 17 forfattere og 17 billedkunstnere med tilknytning til Aarhus. Bidragene kommer bl.a. fra kendte forfattere og kunstnere som Peter Laugesen, Hanne Højgaard Viemose, Jens Blendstrup og Hans Krull, men antologien rummer også bidrag fra mindre kendte kunstnere.

 

I foråret 2021 har dansklærer Rune Valentin Hansen (projektleder) fra Egaa Gymnasium og projektkoordinator Thomas Mangaard Hansen i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab og Aarhus Litteraturcenter lavet et undervisningsmateriale, som er blevet udgivet på hjemmesiden www.dethulaflys.dk, og som knytter sig til teksterne og billederne fra bogen.

 

Du kan med fordel orientere dig på hjemmesiden: www.dethulaflys.dk og eventuelt læse bogen DET HUL AF LYS som kan bestilles her.

Velkomst ved Uddannelseskonsulent Lars Frisdahl, Fonden for Entreprenørskab.

og hvordan FN’s verdensmål kan fortolkes i en litterær og kunstnerisk retning ved Mads Mygind, forfatter på udgivelsen DET HUL AF LYS.

ved gymnasieelev fra Egaa Gymnasium

ved Rune Valentin Hansen, forfatter på websitet www.dethulaflys.dk

Hvordan arbejder du med FN’s verdensmål og innovationsdidaktik i danskundervisningen?

Opsamling og evaluering