Webinar

Bliv klogere på IP-rettigheder – til gavn for dine studerende

Er du underviser, konsulent eller vejleder på en videregående uddannelse eller en ungdomsuddannelse og arbejder du med entreprenørskab og innovation? Så deltag i dette webinar og bliv klogere på hvordan dine studerende kan styrke deres idéer med IP-rettigheder.

 

På webinaret får du viden om, hvordan dine studerende og elever kan passe på de innovative idéer, de har fået til eksempelvis et nyt produkt, en service eller en teknisk løsning. Via forskellige cases lærer du hvad de studerende kan bruge patenter, varemærker og designbeskyttelse – de såkaldte IP-rettigheder – til. Du lærer også hvornår de studerende bør bruge dem, og hvordan de kan bruge dem til passe på deres gode idéer.

 

På webinaret møder du blandt andet specialkonsulent Kirsten Kjær Skott fra Patent- og Varemærkestyrelsen. Hun fortæller mere om, hvad IP-rettigheder er, hvornår man kan bruge dem og hvorfor de er vigtige. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål. Webinaret er målrettet undervisere på de videregående uddannelser og ungdomsuddannelserne, herunder også erhvervsuddannelser.

 

Hvis du vil læse mere om IP rettigheder allerede inden webinaret, kan du besøge dette site https://www.dkpto.dk/bliv-klogere-paa-rettigheder/styrk-din-ide