Fysisk fremmøde

Netværks- og Vidensdelingsdag

Netværks- og Videndelingsdag i Start Up Programme onsdag den 6. marts på DANIA i Randers. 

Tilmeld dig nu til den næste netværks- og videndelingsdag i Start Up Programme.

Denne gang vil netværksdagen blive afholdt på DANIA i Randers på adressen: Minervavej 63, 8960 Randers SØ.  

Aftenen før - tirsdag den 5. marts kl. 19.00 - arrangerer vi endnu engang en uformel netværksmiddag på en lokal restaurant i Randers, hvor der er mulighed for at "catche up" med dem du allerede kender i netværket og ikke mindst lære nye medlemmer at kende.

Netværksmiddagen er et ekstra tilbud, som er helt frivilligt (og for egen regning). Du tilmelder dig netværksmiddagen ifm. tilmelding til netværksdagen. 

Program for netværksdagen

Kl. 09:30-10:00 Morgenmad

Kl. 10:00-10:05 Kort velkomst ved DANIA og Fonden for Entreprenørskab 

Kl. 10:05-11:15 DANIAs’ Entreprenørskabsstrategi og indsats

Erfaringer og inspiration fra DANIAs strategiske arbejde med entreprenørskab v. lektor Peter Mosdal Jensen m.flere

Kl.11:15-11:30 Pause & Netværk

Kl. 11:30-12.00 Sidste nyt fra Fonden for Entreprenørskab og Start Up Programme

  • Sidste nyt fra Fonden for Entreprenørskab, herunder de nye puljemidler
  • Sidste nyt fra Start Up Programme
  • Vigtige datoer og info om Det Regionale Mesterskab i Entreprenørskab 2024  

 

Kl. 12.00-12.45 Frokost & Netværk

Kl. 12:45-14:00 AI og entreprenørskabsundervisning – muligheder og udfordringer

Hvordan kan du som underviser bruge AI til at forberede og understøtte din entreprenørskabsundervisning og hvad skal du tage højde for når du og de studerende anvender AI. Få ny viden, større indsigt og konkrete eksempler fra David Lindholm, AI ekspert og IT-didaktisk konsulent hos Smartlearning

Kl. 14.00 – 14.15 Pause & Netværk 

Kl. 14:15-14:55 Paneldrøftelse og erfaringsudveksling med fokus på AI og entreprenørskab

Hør hvordan andre undervisere og institutioner anvender AI i deres undervisning. Hvilke muligheder giver det og hvad skal man være opmærksom på, når man anvender AI i en uddannelseskontekst? Hvilke tilgange og metoder har I erfaringer med? Panelet består af David Lindholm, Smartlearning, lektor Peter Lütken Hertel-Storm UCL, lektor Louise Esko, UCN, lektor Rasmus Hall, DANIA, ph.d., professor og innovationskonsulent Christian Byrge, Vilnius Universitet Business School. Alle netværksdeltagerne inviteres til at byde ind med både egne erfaringer og spørgsmål til panelet.

Kl. 14.55-15.00 Afrunding og kort evaluering    

Hvem kan deltage i Netværksdagen? 

Start Up Programme arrangerer to gange årligt netværks- og videndelingsdag for undervisere, vejledere, konsulenter og/eller koordinatorer der underviser i eller arbejder med entreprenørskab, intraprenørskab, iværksætteri og/eller innovation, og som bruger - eller ønsker at bruge - Start Up Programmes tilbud og aktiviteter undervisningen. 

Netværks- og vidensdelingsdagen giver dig mulighed for at få et indblik i, hvad der rører sig i det entreprenante univers på tværs af landets uddannelsesinstitutioner. Du får udvidet dit netværk i det entreprenante økosystem og får ny viden og idéer til din entreprenørskabsundervisning.

Alle medarbejdere på de korte og mellemlange videregående uddannelser, som er medlem af Start Up Programme, kan deltage. Programmet på netværksdagen bliver udformet således, at både nye og mere erfarne aktører/undervisere indenfor entreprenørskabsfeltet får udbytte ud af at deltage. Tjek om din institution er medlem af Start Up Programme ved at kigge her.

Har du forslag til emner til fremtidige netværksmøder, så er du altid velkommen til at tage fat i os på sup@ffefonden.dk