Erfaren, initiativrig og selvkørende kommunikations- og pressekonsulent til Fonden for Entreprenørskab

Kan du styrke kommunikationen, så entreprenørskab og iværksætteri i uddannelserne får en mere fremtrædende rolle, og kan du samtidig mestre at stå i spidsen for både sociale medier, nyhedsbreve, debatindlæg, hjemmeside og forskningsformidling? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter i Fonden for Entreprenørskab (FFE).

Som vores nye kommunikations- og pressekonsulent bliver du en del af kommunikationsteamet og får hovedansvaret for FFE’s eksterne kommunikation i samspil med ca. 35 dygtige kolleger med hver sin faglighed. På tværs af medier og platforme er du styrmanden, der sikrer synliggørelsen af FFE’s arbejde med det fælles mål at styrke entreprenørskab i undervisningssektoren, at højne kvaliteten og at arbejde for, at flere unge i fremtiden bliver innovative medarbejdere eller iværksættere. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Odense.

 

Du vil i samarbejde med kommunikations- og pressechefen være overordnet ansvarlig for Fondens presse- og kommunikationsarbejde. I dagligdagen vil du være ansvarlig for:

 

 • at lave opsøgende pressearbejde og skrive pressemeddelelser i forbindelse med Fondens events, publikationer og nye indsatsområder.
 • at producere indhold til og stå for udviklingen af Fondens sociale medier, primært LinkedIn, Facebook og Twitter. Herunder gerne simpel videoproduktion med smartphone.
 • at producere nyhedsbreve til hhv. lærere, undervisere, bestyrelse og samarbejdspartnere.
 • at være med til at markedsføre Fondens events, kurser, undervisningsmaterialer m.m. til konkrete målgrupper.
 • at læse korrektur og give sproglig feedback på udgivelser, materialer mv.
 • diverse ad hoc kommunikations- og presseopgaver.

 

Det er en forudsætning for stillingen, at du har en journalist- eller kommunikationsfaglig uddannelse og erfaring med lignende roller. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

 • er udadvendt, initiativrig, selvkørende og tager ansvar for egne arbejdsopgaver.
 • har gode kommunikative evner og kan skrive både fængende og grammatisk korrekt til mange forskellige målgrupper.
 • kan omsætte forskning til let forståelige nyheder.
 • trives i en hverdag med mange opgaver og deadlines og er konstruktiv og løsningsorienteret i din tilgang til opgaverne.

 

Vi tilbyder:

 

 • Stor indflydelse på planlægning og udførelse af egne arbejdsopgaver.
 • Mange udfordringer og god plads til selvstændige initiativer i en organisation med et spændende og dynamisk miljø blandt gode og engagerede kolleger.
 • En ung organisation med uformel omgangstone og højt til loftet.
 • Et job, hvor du sammen med kompetente kolleger kan gøre en forskel.

 

Kontaktperson
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt kommunikations- og pressechef, Sigurd Schou Madsen, på sigurd@ffefonden.dk eller tlf. 91 37 31 10.

 

Ansøgningsfrist
Den 28. november 2021. Ansøgning, CV og 1-2 eksempler på noget du har produceret sendes via følgende link

 

Eksempler skal uploades via den knap i systemet, der hedder ”Test resultater”!

 

Samtaler forventes gennemført i uge 48 og 49.

 

Tiltrædelse, løn og ansættelsesforhold
Tiltrædelse pr. 1. februar 2022 eller tidligere efter aftale. Der er tale om en fuldtidsstilling, der aflønnes efter kvalifikationer.

 

Arbejdssted: Vores hovedkontor ligger i centrum af Odense, Ejlskovsgade 3D – kun få minutters gang fra banegården – og derudover har vi kontor i København. Det daglige arbejde vil primært foregå på kontoret i Odense, men rejseaktivitet til events og lignende må påregnes.

Om Fonden for Entreprenørskab

Entreprenørskab skal være for alle, for det giver børn og unge evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden. Det er Fonden for Entreprenørskabs vision, og det vi er drevet af i vores arbejde på skoler og uddannelser. Fonden for Entreprenørskab er desuden det centrale nationale videncenter og omdrejningspunkt for udvikling af entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark, uddeler fondsmidler til udvikling af undervisning på alle niveauer af uddannelsessystemet og til støtte for student startups. Fonden udvikler og udgiver også selv undervisningsmateriale, rådgiver om implementering af entreprenørskab i undervisning, afvikler entreprenørskabsprogrammer og -konkurrencer og er facilitator for samarbejde og netværk om entreprenørskabsundervisning.
Læs mere på www.ffefonden.dk