Viden

Fonden for Entreprenørskab er sat i verden for at styrke entreprenørskab i uddannelserne i Danmark - fra grundskole til ph.d. Fondens mål som videncenter er at indsamle og udbrede viden om entreprenørskab i uddannelserne.

Vidensbanken indeholder publikationer udgivet af Fonden for Entreprenørskab og eksterne publikationer, som Fonden har bidraget til.

 

 

          Støttede projekter (endnu ikke aktiv)

 

Fonden for Entreprenørskab støtter projekter og aktiviteter indenfor undervisning og uddannelse i entreprenørskab. Se et udvalg af de projekter på de videregående uddannelser, som vi har tildelt midler.

Fonden for Entreprenørskab deltager i nationale og internationale forsknings- og udviklingsprojekter og er en anerkendt sparringspartner, når det gælder viden om entreprenørskabsundervisning på alle uddannelsesniveauer.

 

Fondens mål som videncenter er at indsamle og udbrede viden om entreprenørskab i uddannelserne. Blandt andet måler vi effekterne af entreprenørskabsundervisning, og vi sikrer kvaliteten af denne undervisning gennem forskellige tiltag.