Konkurrence

Regionale Mesterskaber - Start Up Programme

BEMÆRK: DENNE TILMELDING GÆLDER BÅDE TIL RM i VEST OG ØST

Start Up Programme afholder i foråret 2024 de Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab!

For at deltage i de Regionale Mesterskaber, skal du/I tilmelde dit/jeres team og uploade en skriftlig konceptbeskrivelse via registreringsformularen. (en tilmelding pr. team)

Ved tilmelding skal du/I angive hvorvidt I deltager i VEST den 30. april eller i ØST den 7. maj.

Tilmelding 

For at kunne tilmelde dig de Regionale Mesterskaber, skal du benytte en aktiveringskode. Aktiveringskoden skal du modtage af din underviser.

Tid, sted og dato 

Start Up Programme afholder to Regionale Mesterskaber. Ét i vest og ét i øst. Det er vigtigt at I tilmelder jer den rigtige lokation og dato. Der er ligeledes to deadlines for tilmelding, som I skal være obs på afhængig af om I deltager i Vest eller Øst. 

 • Regionale Mesterskab (vest): Den 30. april hos Business Randers
  (for studerende fra uddannelsesinstitutioner i Jylland)
  Deadline for tilmelding: Mandag den 8. april kl.23:59

 • Regionale Mesterskab (øst): Den 7. maj på KEA Københavns Erhvervsakademi
  (for studerende fra uddannelsesinstitutioner på Fyn og Sjælland)
  Deadline for tilmelding: Mandag den 15. april kl.23:59

 

Deltagelsesmuligheder 

Start Up Program tilbyder en række forskellige deltagelsesmuligheder, her kan du læse kort om de forskellige muligheder. Du kan også klikke dig videre og læse mere detaljeret om de forskellige spor, bedømmelseskriterier og formalia.

Start Up:

Dette spor er målrettet studerende, hvis idé er opstået i indeværende skoleår (efter 1. september 2023). På Start Up sporet er der plads til idéer indenfor alle områder og fagligheder. Derfor opererer vi med fem kategorier, som indkredser innovative og løsningsorienterede ideer indenfor fem værdiskabende områder. 

De fem spor:

 • GreenTech
 • LifeTech
 • Social Entrepreneurship
 • Service Innovation
 • Intrapreneurship 

Du kan læse mere om de forskellige kategorier, hvad det kræver og deltage og meget mere 

Lige her

 

Grow Up

Dette spor er målrettet studerende, hvis idé er opstået forud for indeværende skoleår (før 1. september 2023). På Grow Up sporet findes der ingen kategorier, men alle idéer er velkommende. Dette spor er for dig, som er klar til at tage skridtet videre med din idé, og som gerne vil have råd, sparring og kontakter fra erfarne iværksættere og erhvervsfolk og som gerne vil eksponeres for potentielle investorer.

Du kan læse meget mere om sporet Grow Up

Lige her

 

Del din idé

Denne deltagelsesmulighed er ikke en konkurrence. Det er et alternativ for dem, der ikke trives med konkurrenceelementet, men stadig gerne vil øve sig i at præsentere deres idé og få værdifuld sparring og feedback på deres idé. Da det er en del af de Regionale Mesterskaber, får du mulighed for at være en del af et inspirerende event med studerende fra hele landet, og du kan se andre teams pitche deres ideer! 

Du kan læse mere om Del din idé 

Lige her

 

Har du nogle spørgsmål til tilmelding, eller andet, kan du skrive til sup@ffefonden.dk