Indgå et stærkt partnerskab med Fonden for Entreprenørskab

Entreprenørskab skal være for alle, for det giver børn og unge evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden. Det er Fonden for Entreprenørskabs vision, og din virksomhed eller organisation kan være med til at støtte den dagsorden ved at indgå et partnerskab med Fonden.

Partnere

Indgå et stærkt partnerskab med Fonden for Entreprenørskab  

Entreprenørskab skal være for alle, for det giver børn og unge evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden. Det er Fonden for Entreprenørskabs vision, som din virksomhed eller organisation kan være med til at støtte  ved at indgå et partnerskab med Fonden. 

 

Et aktivt og involverende partnerskab 

Som partner med Fonden for Entreprenørskab bidrager du direkte til, at flere børn og unge får lyst og kompetencer til entreprenørskab. Samtidig kan du komme i kontakt med hele uddannelsessektoren og være med til at skabe værdifulde projekter, programmer og forskning til gavn for både den enkelte elev eller studerende og på længere sigt det danske arbejdsmarked og samfund. 

  

I Fonden ønsker vi aktive og involverende partnerskaber. Som partner kan du både støtte økonomisk og bidrage på mange måder. Vi tilbyder til gengæld forskellige eksponeringsmuligheder og mulighed for at møde fondens målgrupper. Derudover er du som partner med til at gøre en forskel for fremtidens børn og unge.

 

Som partner kan du – f.eks.  

  • Sprede ordet ved at støtte Fonden for Entreprenørskab med formidling og kommunikation. 
  • Dele din viden og bruge din tid ved at involvere dig i rådgivning og sparring til elever og studerende eller som dommere ved vores konkurrencer. 
  • Lægge hus til og støtte Fonden for Entreprenørskabs aktiviteter med lokaler og forplejning. 
  • Støtte Fonden for Entreprenørskab med din ekspertise og arbejdskraft inden for et særligt område. 
     

Vil du/I være med til at gøre en forskel for fremtidens børn og unge, hører vi gerne fra dig om mulighederne for at indgå i et aktivt og værdifuldt partnerskab.   

 

Hvis du vil vide mere, så kontakt Dorte Kousgaard på dorte@ffefonden.dk eller 65 45 24 66.