Ledige stillinger

Er du interesseret i at arbejde for Fonden for Entreprenørskab? Så følg med her, hvor vi løbende slår nye stillinger op.

 

Fonden for Entreprenørskab søger student med flair for kommunikation og projektledelse

Er du initiativrig, detaljeorienteret og har sans for kommunikation, eventplanlægning og projektledelse? Og vil du samtidig være med til at styrke studerendes kompetencer for at handle på en god idé? Så er du måske Fonden for Entreprenørskabs nye studentermedarbejder.

Se opslaget herFonden for Entreprenørskab (Mikrolegat) søger studentermedarbejder med flair for databehandling og analyse

Er du initiativrig, detaljeorienteret og har sans for analyse og databehandling? Og vil du være med til at gøre en forskel for studerende, der ønsker at blive bæredygtige iværksættere? Så er du måske Fonden for Entreprenørskabs nye studentermedarbejder.

Se opslaget herFonden for Entreprenørskab (Mikrolegat) søger studentermedarbejder med flair for kommunikation og markedsføring

Er du initiativrig, detaljeorienteret og har sans for kommunikation og markedsføring? Og vil du være med til at gøre en forskel for elever og studerende, der ønsker at blive bæredygtige iværksættere? Så er du måske Fonden for Entreprenørskabs nye studentermedarbejder.

Se opslaget her