Netværk- og Videndelingsdag
Start Up Programme afholder Netværk- og Videndelingsdag på UCL i Odense den 13. marts 2025
Tilmeld dig nu til forårets netværks- og videndelingsdag i Start Up Programme, som afholdes den 13. marts på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense.
Aftenen før - onsdag den 12. marts kl. 19.00 - er der endnu engang mulighed for at deltage i en uformel netværksmiddag på en lokal restaurant i Odense, hvor du kan få chancen for at "catche up" med dem du allerede kender i netværket og ikke mindst lære nye medlemmer at kende.
Netværksmiddagen er et ekstra tilbud, som er helt frivilligt (og for egen regning). Den gennemføres, hvis der er min. 8 personer, der er interesseret i at deltage.
Om Netværksdagen
Programmet er så småt ved at falde på plads, men udbygges løbende. Du kan følge med herunder på hvad der skal ske på dagen.
Kl. 09:30-10:00 Morgenmad
Kl. 10:00-10:05 Kort velkomst ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Fonden for Entreprenørskab
Kl. 10:05-11:15 UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles entreprenørskabsstrategi og indsats
Erfaringer og inspiration fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles arbejde med entreprenørskab
Kl.11:15-11:30 Pause & Netværk
Kl. 11:30-12.00 Sidste nyt fra Fonden for Entreprenørskab og Start Up Programme
- Sidste nyt fra Fonden for Entreprenørskab, herunder adgang til udviklingsmidler og legater
- Sidste nyt fra Start Up Programme
- Vigtige datoer og info om Det Regionale Mesterskab i Entreprenørskab 2025
Kl. 12.00-12.45 Frokost & Netværk
Kl. 12:45-13:45
Oplæg og drøftelse om Socialt Entreprenørskab (TBA)
13.45 – 14.00 EYE New Entrepreneurs
Hør hvilke muligheder der findes for jeres studerende i Erasmus projektet: EYE New Entrepreneurs. V. Innovationskonsulent Rikke Petersen UCN og Tue Werner Mikkelsen, International Consultant UCN
Kl. 14.00 – 14.15 Pause & Netværk
Kl. 14:15-14:55 Paneldrøftelse og erfaringsudveksling med fokus på inkubatorer/innovationshuse for studerende
Hvordan skaber man værdi for de studerende i de inkubationsmiljøer og innovations- og praksishuse, som er en integreret del af mange erhvervsakademier og professionshøjskoler? og hvordan sikrer man bedst mulig synergi mellem de tilbud, som findes i inkubatorerne/innovations- og praksishusene og de faglige miljøer på uddannelserne? I panelet sidder: Nicolaj Hannesbo Petersen, strategisk ansvarlig for udvikling af BOXEN UCL, Klara Boyum, Innovationskonsulent KP, Rikke Petersen, Innovationskonsulent UCN
Kl. 14.55-15.00 Afrunding og kort evaluering
Hvem kan deltage i Netværksdagen?
Start Up Programme arrangerer to gange årligt netværks- og videndelingsdag for undervisere, vejledere, konsulenter og/eller koordinatorer der underviser i eller arbejder med entreprenørskab, intraprenørskab, iværksætteri og/eller innovation, og som bruger - eller ønsker at bruge - Start Up Programmes tilbud og aktiviteter undervisningen.
Netværks- og vidensdelingsdagen giver dig mulighed for at få et indblik i, hvad der rører sig i det entreprenante univers på tværs af landets uddannelsesinstitutioner. Du får udvidet dit netværk i det entreprenante økosystem og får ny viden og idéer til din entreprenørskabsundervisning.
Alle medarbejdere på de korte og mellemlange videregående uddannelser, som er medlem af Start Up Programme, kan deltage. Programmet på netværksdagen bliver udformet således, at både nye og mere erfarne aktører/undervisere indenfor entreprenørskabsfeltet får udbytte ud af at deltage. Tjek om din institution er medlem af Start Up Programme ved at kigge her.
Har du forslag til emner til fremtidige netværksmøder, så er du altid velkommen til at tage fat i os på sup@ffefonden.dk