Webinar

Online informationsmøde om Global Goals Programme 2024 for stx-undervisere - Maj

Online informationsmøde om Global Goals Programme er for stx-undervisere, der er interesseret i at høre mere om Global Goals Programme. Informationsmøde er både for dig, der er nysgerrig på programmet og for dig, der overvejer eller påtænker at deltage med elever i efteråret 2024.

Til informationsmødet bliver du som stx-underviser introduceret til Global Goals Programme - herunder til formål, indhold, tidslinjen, undervisningsmaterialet og til samarbejdet med Røde Kors. Du får også mulighed for at høre andre underviseres erfaringer med programmet, sparre og netværke.

Program

Bliv klogere på programmets formål, konkrete indhold, konkurrencedelen, bedømmelseskriterierne og programmets tidslinje.

Hør mere om lærervejledningen og de tilhørende aktiviteter og få et indblik i programmets Røde Kors-cases, som du kan vælge at benytte i deltagelsen.

Find inspiration i, hvordan har andre undervisere brugt programmet, og hvad de ser som fordelene ved deltagelsen, og hvad du som ny underviser i programmet være opmærksom på.

Læs mere om Global Goals Programme