Konkurrence

Upload af skriftlige idébeskrivelser - Next Level

Upload af skriftlige idébeskrivelser 

Som en del af tilmeldingen til dette års Next Level, skal alle lærer uploade deres elevers skriftlige idébeskrivelser i PDF format. 

Det er vigtigt at de studerende har navngivet deres PDF med deres holdnavn og at du uploader alle idébeskrivelserne som en ZIP-komprimeret mappe, navngivet med jeres skoles navn. 

i venstre side af skærmen finder du en guide til oprettelse af ZIP-komprimerede mapper.

 

Det er kun muligt at uploade én gang, derfor er det vigtigt at du har indsamlet alle dine elevers idébeskrivelser inden du sender dem afsted. 

De skriftlige idébeskrivelser bliver bedømt og indgår i den samlede score for lokalfinalerne. Elevernes samlede bedømmelser afgør om de går videre til Danmarksmesterskabet.

 

Tilmelding

For at kunne uploade elevernes idébeskrivelser, skal du have en aktiveringskode. 

Aktiveringskoden får du ved at oprette dig som lærer under "min profil" og tilmelde dig Next Level som lærer. 

Når du har gjort dette, vil du modtage en aktiveringskode. Denne aktiveringskode er personlig, og kan bruges til alle Next Levels events og tilbud i indeværende skoleår. 

I venstre side af skærmen finder du en guide til oprettelse af Min profil, samt en guide til hvordan du får din aktiveringskode.

Aktiveringskoden bruger du først når du er klar til at uploade alle dine elevers idébeskrivelser i en ZIP-komprimeret mappe

 

Deadline 

Der er deadline for upload af de skriftlige idébeskrivelser d. 29. februar kl. 23:59.