Fysisk fremmøde

Netværks- og videndelingsdag

Start Up Programme afholder Netværks- og Videndelingsdag tirsdag D. 26 september på Cphbusiness i Lyngby.

Tilmeld dig nu til den næste netværks- og videndelingsdag i Start Up Programme.

Denne gang vil netværksdagen blive afholdt på Cphbusiness i Lyngby på adressen: Nørgaardsvej 30, 2800 Kongens Lyngby. Vi starter med lidt kaffe og morgenmad kl. 9.30. Selve programmet løber fra kl. 10.00 - 15.00 inkl. frokost. 

Netværks- og vidensdelingsdagen giver dig mulighed for at få et indblik i, hvad der rører sig i det entreprenante univers på tværs af landets uddannelsesinstitutioner. Du får udvidet dit netværk i det entreprenante økosystem og får ny viden og idéer til din entreprenørskabsundervisning.

 

 

Program for netværksdagen D. 26. september

Kl. 09:30-10:00 Kaffe & Morgenmad

Kl. 10:00-10:05 Kort velkomst ved Cphbusiness og Fonden for Entreprenørskab 

Kl. 10:05-11:00 Cphbusiness’ Entreprenørskabsrejse

Erfaringer og inspiration fra Cphbusiness’ arbejde med entreprenørskab. Vi kommer bl.a. omkring introforløb og I&E valgfag: The Real Startup. Der bliver også besøg fra en gruppe studerende, der er i praktik i egen virksomhed. v. områdechef Michael Huss Svejstrup, lektor Hans Fagt, lektor Jon Bertelsen, Be Buggy og lektor Maria Zoey Sommer, Cphbusiness (vinder af Årets Entreprenørskabsunderviser 2023) 

Kl. 11:00-11:30 Pause & besøg på Cphbusiness' Praktikmesse

Kl. 11:30-12:15 Frokost & Netværk

Kl. 12:15-12:45 Sidste nyt fra Fonden for Entreprenørskab og Start Up Programme

Kl. 12:45-13:00 Anbefalinger til undervisning i bæredygtigt entreprenørskab

Hvordan kan man som underviser balancere de studerendes idealisme omkring bæredygtighed med den pragmatiske tilgang, de møder i iværksætteriets verden? Få konkrete anbefalinger baseret på ny forskning og inputs fra erfarne undervisere i bæredygtigt entreprenørskab. Ved analytiker i Fonden for Entreprenørskab Nanna-Katrine Gram Lange

Kl. 13:00-14:00 Er virkeligheden virkelig grøn og omstillet?

Flerårig dommer i Fonden for Entreprenørskab, Cecilie Ploug Sarp, er stifter af Azilis, Start-uppen Your Fair Share og de nationale netværk; Symbioser for Fremtiden. Cecilie fortæller ud fra mere end 20 års erfaring med cirkulær økonomi og regenerativt perspektiv, samt flerårigt arbejde med iværksættere fra SDU cortex lab.

Hvordan går virkelighedens møde med virksomhederne. Hvilke udfordringer skal der overkommes og hvordan arbejdes med konkret omstilling, samt hvad får vi brug for hos kommende medarbejdere. Vi tager udgangspunkt i det nye værktøj Your Fair Share, som internationalt skal binde handling sammen, for virksomhederne, på tværs i værdikæden. Ved Cecilie Ploug Sarp, CEO & Founder Azilis Advisory.

Kl. 14:00–14:15 Pause & Netværk 

Kl. 14:15-14:55 Paneldrøftelse & erfaringsudveksling med fokus på bæredygtigt entreprenørskab

Hvordan kan man styrke og konkretisere arbejdet med bæredygtigt entreprenørskab i undervisningen? Hvilke modeller, tilgange og metoder fungerer bedst i følge jer? hvor er mulighederne og hvordan overkommer man barriererne? Panelet består af Birgitte Woge Nielsen, lektor og projektleder for Verdensmål i undervisningen på VIA, Cecilie Ploug Sarp, CEO & Founder Azilis Advisory, Kåre Moberg forskningsleder i Fonden for Entreprenørskab, Louise Esko, lektor UCN og Paloma Moro Dirksen, lektor og projektleder på ”Cirkulær Økonomi” fra Cphbusiness. Alle netværksdeltagerne inviteres til at byde ind med både egne erfaringer og spørgsmål til panelet.

Kl. 14.55-15.00 Afrunding og kort evaluering    

 

 

Hvem kan deltage i Netværksdagen? 

Start Up Programme arrangerer to gange årligt netværks- og videndelingsdag for undervisere, vejledere, konsulenter og/eller koordinatorer der underviser i eller arbejder med entreprenørskab, intraprenørskab, iværksætteri og/eller innovation, og som bruger - eller ønsker at bruge - Start Up Programmes tilbud og aktiviteter undervisningen. 

Alle medarbejdere på de korte og mellemlange videregående uddannelser, som er medlem af Start Up Programme, kan deltage. Programmet på netværksdagen bliver udformet således, at både nye og mere erfarne aktører/undervisere indenfor entreprenørskabsfeltet får udbytte ud af at deltage. Tjek om din institution er medlem af Start Up Programme ved at kigge her.

Har du forslag til emner til fremtidige netværksmøder, så er du altid velkommen til at tage fat i os på sup@ffefonden.dk