Find din regionale FFE-region

Fonden for Entreprenørskab (FFE) har otte regioner med egne bestyrelser, hvor uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet mødes om at styrke iværksætteri og innovation i uddannelserne regionalt og lokalt. De otte regioner dækker hele Rigsfællesskabet.

Regionskontorerne står for aktiviteter for elever og undervisere, ligesom de formidler kontakten mellem skole, uddannelsesinstitution og virksomheder i lokalområderne. Her igennem sikres den synergi mellem uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv, som er vital for både samfundet og de entreprenante unge.

 

For de elever, der deltager i længerevarende forløb som f.eks. Company Programme, afholder regionerne entreprenørskabsmesser og -konkurrencer. Her får elevvirksomhederne mulighed for at stå ansigt til ansigt med et virkeligt kundeflow i eksempelvis et indkøbscenter samtidig med at de møder dommere fra erhvervslivet.

 

For underviserne tilbyder regionerne bl.a. virksomhedsbesøg, entreprenørskabskonferencer og seminarer. Det er med til at sikre, at underviserne altid kan tilbyde eleverne en opdateret sparring omkring deres virksomheder.